Räikkönen: Nem vesztettem el a sebességem - F1VILÁG.HU

Räikkönen: Nem vesztettem el a sebességem

HIRDETÉS

Annak ellenére, hogy egyelőre úgy tűnik, nem találja a helyét a Ferrarinál, Kimi Räikkönen szerint elég gyors ahhoz, hogy az élen harcoljon a Forma-1-ben.


Annak ellenére, hogy egyelőre úgy tűnik, nem találja a helyét a Ferrarinál, Kimi Räikkönen szerint elég gyors ahhoz, hogy az élen harcoljon a Forma-1-ben.

A finn versenyző két sikeres szezont töltött el a Lotus színeiben, majd visszatért egykori csapatához, ahol egyelőre képtelen felvenni a lépést csapattársával, Fernando Alonsóval, aki nem kevesebb, mint 88 ponttal szerzett nála többet az első tizenegy versenyen.

„Kemény az idei év, de ez az élet” – mondta.

„Nem szórakoztató, ha nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy szeretnéd, de történt már ilyen korábban, és a dolgok már csak így mennek.”

„Megpróbálunk mindig jobbak lenni, kevesebb hibát véteni, és egy olyan autót összerakni, amivel ismét gyors tudok lenni.”

„Tudom, hogy hirtelen nem veszítettem el a sebességet a téli időszak alatt. Olyan nincs, hogy másodperceket lassulsz.”

Räikkönen biztos abban, hogy csak apró problémák választják el attól, hogy jobb eredményeket érjen el.

„Helyre kell tenni a dolgokat” – folytatta. „Sajnos eddig nem végeztünk elég jó munkát, nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna.”

„Néha vannak jobb napjaink, olyan edzések, ahol a dolgok összejönnek, és rendben van minden, de még mindig harcolunk néhány dologgal, és ez az eredményekben is megmutatkozik.”

Hirdetés

Räikkönen a múlt hétvégi Magyar Nagydíjon szerzett hatodik pozíciója az idei év legjobb eredménye, míg az időmérőn Bahreinben bizonyult a legjobbnak, ahol az ötödik pozícióból indulhatott.

„Ha könnyű lenne minden, akkor nevetnénk, de nem ez a helyzet idén” – magyarázta.

„Bízom a csapatban, de természetesen sok változásra lesz szükségünk, hogy javulást tudjunk elérni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!