Räikkönenéket beidézték a versenybírók

Fotó: Alfa Romeo Racing
RAIKKONEN Kimi (fin), Alfa Romeo Racing C38, portrait during the 2019 Formula One World Championship, France Grand Prix on june 20 to 23 at Le Castellet - Photo Francois Flamand / DPPI Räikkönen
Daniel Ricciardót, Lando Norrist és Kimi Räikkönent is beidézték a versenybírók a Francia Nagydíj utolsó körében történtek miatt.

Norris a verseny utolsó harmadában hidraulikus problémákkal küszködött, miközben a 7. helyen haladt. A verseny utolsó körében aztán Ricciardo megérkezett mögé, és próbálta megelőzni az angolt, minek következtében mindketten el-elhagyták a versenypálya nyomvonalát.

A küzdelembe Kimi Räikkönen és Nico Hülkenberg is becsatlakozott: előbbi versenyzőt Ricciardo a pályán kívül előzte meg.

A versenyzők végül Ricciardo – Räikkönen – Hülkenberg – Norris sorrendben értek célba, a versenybírók pedig természetesen elkezdték vizsgálni az utolsó körben történteket. A stewardok meghallgatásra invitálták a verseny után az érintetteket – kivéve Hülkenberget, aki aktívan nem vett részt a küzdelmekben.

A meghallgatást 17:45-től tartják.

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!