Räikkönennek fogalma sincs, hogyan állnak a Mercedeshez képest

Fotó: Red Bull
SPIELBERG,AUSTRIA,29.JUN.18 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Kimi Raikkoenen (FIN/ Ferrari). Photo: GEPA pictures/ Andreas Pranter

Meglehetősen semmitmondó nyilatkozattal állt elő a Forma-1-es Osztrák Nagydíj pénteki edzésnapján a Ferrari legutóbbi világbajnoka, Kimi Räikkönen. Ezt persze már megszoktuk tőle, de reméljük, ezúttal eredményei beszélnek majd helyette Spielbergben…

Räikkönen közel 7 tizedmásodperces hátránnyal végzett a 6. pozícióban a második osztrák edzésen, a tréning után pedig azt mondta, összességében elégedett, bár kétségkívül lesz még dolguk az időmérő előtt.

„Átlagos péntek volt” – kommentálta jól megszokott szavakkal a nyitónapon elvégzett munkát a korábbi bajnok, hozzátéve, a pénteki nap alapján nem igazán tudja megmondani, hogyan állnak a Mercedeshez és a Red Bullhoz képest.

„Nyilván van még tennivalónk, hogy megtaláljuk a helyes beállítást szombatra, mint ahogy minden más helyszínen. Nehéz megítélni a teljesítményünket a többi csapatéhoz képest, hiszen nem tudjuk, mások mit csinálnak.”

„De összességében nem volt rossz napunk. Holnap majd meglátjuk, hol is állunk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!