Reagált a Ferrari Räikkönen zaklatási ügyére - F1VILÁG.HU

Reagált a Ferrari Räikkönen zaklatási ügyére

HIRDETÉS
Fotó: Scuderia Ferrari

Reagált a Ferrari elnöke, Sergio Marchionne a Kimi Räikkönen körül kirobbant zaklatási botrányra. A finn világbajnokot egy kanadai nő vádolta meg, a korábbi világbajnok mindent tagad, és feljelentést tett az ügyben.

A La Presse című lap jelentése szerint a húszas éveiben járó nő 2016-ban a montreali Velvet Speakeasy nevű bárban dolgozott, ahol elmondása szerint a zaklatás történt.

„A ruhám alá csúsztatta a kezét és megragadta a mellemet. Az egyik barátja a bugyimba nyúlt és megérintette a nemi szervemet” – idézi a nő szavait a lap.

A nő akkor nem élt panasszal, pár hete azonban ügyvédje levelet intézett a Räikkönen jogi ügyeit intéző csapatnak.

„Ügyfelünk tagad mindent, és úgy véli, hogy ami a nő tett, az illegális” – mondta a finn világbajnoki jogi képviselője Montrealban, leszögezve, hogy Räikkönen nem ismeri a pincérnőt.

Az ügyvéd állítása szerint a nő pénzt kért tőlük áprilisban, májusban pedig már „agresszíven” megfenyegették őket azzal, hogy nyilvánosságra hozzák az állítólagos esetet.

Räikkönenék megtették a feljelentést az ügyben, a helyi rendőrség azonban nem kívánt nyilatkozni a témában.

Az ügyben most megszólalt a Ferrari is: Sergio Marchionne, az olaszok elnöke azt mondja, biztosak abban, hogy Räikkönen nem követett el semmit.

„Házon belül megvizsgáltuk az ügyet, és tudjuk, hogy Kimi nem érintett. Kiállunk mellette, és készen állunk arra, hogy megvédjük.”

Hirdetés

A szakember említést tett arról is, az ügy nem befolyásolja azt, hogy Räikkönen marad-e a Ferrarinál, vagy sem: „Ami a szerződését illeti, a két dolog teljes mértékben független egymástól.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!