Reagált a Ferrari Räikkönen zaklatási ügyére

Fotó: Scuderia Ferrari
Kimi Räikkönen, Ferrari, Spanish Grand Prix 2018,

Reagált a Ferrari elnöke, Sergio Marchionne a Kimi Räikkönen körül kirobbant zaklatási botrányra. A finn világbajnokot egy kanadai nő vádolta meg, a korábbi világbajnok mindent tagad, és feljelentést tett az ügyben.

A La Presse című lap jelentése szerint a húszas éveiben járó nő 2016-ban a montreali Velvet Speakeasy nevű bárban dolgozott, ahol elmondása szerint a zaklatás történt.

„A ruhám alá csúsztatta a kezét és megragadta a mellemet. Az egyik barátja a bugyimba nyúlt és megérintette a nemi szervemet” – idézi a nő szavait a lap.

A nő akkor nem élt panasszal, pár hete azonban ügyvédje levelet intézett a Räikkönen jogi ügyeit intéző csapatnak.

„Ügyfelünk tagad mindent, és úgy véli, hogy ami a nő tett, az illegális” – mondta a finn világbajnoki jogi képviselője Montrealban, leszögezve, hogy Räikkönen nem ismeri a pincérnőt.

Az ügyvéd állítása szerint a nő pénzt kért tőlük áprilisban, májusban pedig már „agresszíven” megfenyegették őket azzal, hogy nyilvánosságra hozzák az állítólagos esetet.

Räikkönenék megtették a feljelentést az ügyben, a helyi rendőrség azonban nem kívánt nyilatkozni a témában.

Az ügyben most megszólalt a Ferrari is: Sergio Marchionne, az olaszok elnöke azt mondja, biztosak abban, hogy Räikkönen nem követett el semmit.

„Házon belül megvizsgáltuk az ügyet, és tudjuk, hogy Kimi nem érintett. Kiállunk mellette, és készen állunk arra, hogy megvédjük.”

A szakember említést tett arról is, az ügy nem befolyásolja azt, hogy Räikkönen marad-e a Ferrarinál, vagy sem: „Ami a szerződését illeti, a két dolog teljes mértékben független egymástól.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!