Red Bull: A Ferrari van elöl, a McLaren a mezőny végén - F1VILÁG.HU

Red Bull: A Ferrari van elöl, a McLaren a mezőny végén

HIRDETÉS
A Red Bull motorsport-tanácsadója, Dr. Helmut Marko szerint az előszezoni tesztek alapján jelenleg a Ferrari a többiek előtt jár, a McLaren viszont továbbra is a mezőny második felében kullog.
MONTMELO, SPAIN - FEBRUARY 20: Red Bull Racing Team Consultant Dr Helmut Marko looks on during day three of F1 Winter Testing at Circuit de Catalunya on February 20, 2019 in Montmelo, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1YGEN1SY91W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

A Red Bull 2019-ben már a Honda erőforrásaival vág neki a világbajnoki küzdelmeknek, a csapat célja pedig a futamgyőzelmek mellett természetesen az, hogy felzárkózzon a Mercedes és a Ferrari szintjére.

„Nyernünk kell saját erőnkből. Legalább 5 futamgyőzelmet várok” – mondta a Speed Week című lapnak adott interjújában Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója.

Szerinte a téli tesztek alapján a Ferrari a többiek előtt jár egyelőre, és bár a McLarennél úgy érzik, előreléptek, Marko szerint a wokingiak még mindig hátul kullognak.

„A Ferrari elöl van, aztán közvetlenül a Mercedes mögött jövünk mi. Majd a középmezőny, ami nagyon szoros lesz. A McLaren és a Williams vannak leghátul.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!