Red Bull: Hamilton miatt nem ír alá Ricciardo

Fotó: Red Bull Racing
MONTE-CARLO, MONACO - MAY 27: Race winner Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing celebrates on the podium with a shoey poured by Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP during the Monaco Formula One Grand Prix at Circuit de Monaco on May 27, 2018 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Egyre több a kérdés a 2019-es F1-es pilótapiaccal kapcsolatban, miután egyelőre Lewis Hamilton és Daniel Ricciardo sem írt alá csapatával.

Egyelőre sem Hamilton, sem Ricciardo nem sieti el a szerződéskötést jelenlegi csapatával, pedig már mindkét versenyző megtehetné. A Red Bull pilótájának esélye van arra, hogy Kimi Räikkönen helyére érkezzen a Ferrarihoz, de egyelőre a Mercedes világbajnokának jövője sem biztos, így ezzel kapcsolatban is felmerültek pletykák.

Niki Lauda szerint nem kérdés, hogy Hamilton velük folytatja, csupán részletkérdések vannak még hátra, amelyekre választ kell adniuk.

„Lewis alá fog írni. Már csak apróságokról folynak az egyeztetések, és nem a pénzről. A PR-szereplésekről van szó, de Lewis biztosan nálunk marad” – mondta a Mercedes-elnök.

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója ugyanebben bízik – szerinte amíg Hamilton nem ír alá a Mercedesszel, addig Ricciardo sem fog hosszabbítani velük.

„Remélem, hogy végre aláír. Amíg Hamilton nem köteleződik el, addig ő sem fog aláírni. Már december óta húzódik” – nyilatkozta Marko.

Lauda odaszúrt honfitársának, és elmondta, nem adtak Ricciardónak ajánlatot, így nem tervezik, hogy 2019-ben leszerződtetnék őt.

„Ricciardo Hamiltonnal presszionál téged, aki még mindig nem írt alá. Amit Hamilton megkap, azt ő úgysem kaphatja meg. Tehát mi nem adtunk neki ajánlatot.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!