Megosztás:

A Red Bull értetlenül áll a helyzet előtt

A Red Bullnál nem találják a válaszokat.
A Red Bullnál nem találják a válaszokat. © Red Bull Racing

Az biztos, hogy nem csak a Renault motorjával vannak problémák a Red Bullnál, ahol továbbra sem találják a hibát.

Daniel Ricciardo ugyan az 5. helyen végzett a kínai időmérőn, de az első két sorhoz képest jelentős a hátránya. Viszont csapattársa, Max Verstappen már a Q1-ben kiesett motorprobléma miatt, illetve Giovinazzi balesete következtében nem is tudott javítani.

„Max elvesztett két hengert, és még nem tudjuk, mi ennek az oka. Nem tudjuk, hogy szoftveres vagy hardveres probléma volt. Szerettük volna, ha előrébb végez a rajtrácson, de a bokszutca falánál azt mondtam neki, mutassa meg nekünk, hogy képes áttörni a többieken.” – mondta Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke.

Ricciardo ugyan a harmadik sorból indulhat holnap, de több mint 1,3 másodperc a hátránya Hamilton idejéhez képest.

„Ez egy nagy különbség. Tudjuk, hogy másik szinten vagyunk a Q3-at illetően, és nem vagyunk képesek olyan időket futni, mint a legjobbak. Sok dolgunk van még, de tudjuk, mi a cél.” – tette hozzá Horner.

„A csapatnál mindenki dolgozik a problémán, és bízunk abban, amit csinálunk. Képesek vagyunk arra, hogy fejlesszük az autónkat. Tavaly ilyenkor 1,2 másodperc volt a hátrányunk a Mercedeshez képest. Biztos vagyok benne, hogy idén is ledolgozzuk ezt a hátrányunkat.”

„Jó lenne, ha minél hamarabb sikerülne közelebb kerülnünk az élbolyhoz, hogy három csapat küzdhessen a pole-ért és a győzelemért. Mindenkinek ez az érdeke.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Romain Grosjean és Jolyon Palmer is 5 rajthelyes büntetést kapott a Kínai Nagydíjon, mivel...

Hozzászólások

( komment)