Red Bull: Nem volt gond Kvyat védekezésével

Semmi kivetnivalót nem talált Daniil Kvyat agresszív védekezésében Max Verstappen ellenében a Red Bull.


Semmi kivetnivalót nem talált Daniil Kvyat agresszív védekezésében Max Verstappen ellenében a Red Bull.

A Toro Rosso ifjú versenyzője hatalmas csatát vívott Verstappennel a vasárnapi Szingapúri Nagydíjon, és bár a heves küzdelem során Kvyat kétségkívül feltartotta a testvércsapat versenyzőjét, Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke úgy véli, meg sem fordult a fejükben, hogy megkérjék a Toro Rossót, könnyítsék meg a holland dolgát.

„Versenyeztek egymással. A Toro Rossónak ugyanolyan értékesek a pontok, mint nekünk. Egyébként is kételkedem abban, hogy Kvyat hallgatott-e volna az utasításra” – mondta Horner.

Maga Verstappen sem volt túlságosan zaklatott a futam után: a holland azt mondta, egyáltalán nem igényelte, hogy megkönnyítsék a dolgát.

„Nem. Magamtól kellett megelőznöm. Ő is harcolt a pozícióért. Mindenki ellen ilyen agresszívnek kell lenni, és szerintem ő így is tett. Így fair” – mondta Verstappen.

A Red Bull versenyzője mindazonáltal utalt rá, az orosz egy ponton kicsit átlépte azért a határt.

„Egy ponton elég intenzívvé vált a küzdelem, le is mentem a pályáról. Sok időt veszítettünk, és nyilván egy ilyen rossz rajt után az ember csalódott. Egy kicsit agresszív volt. Másfelől viszont abszolút megértem, noha fontos, hogy hagyjuk azért élni a másikat. Ha megnézzük az Alonsóval és a Pérezzel vívott csatámat, látszik, hogy az teljesen más volt.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!