Red Bull: Verstappen nem megy a Ferrarihoz

FORMULA 1 - GP of Austria 2017
SPIELBERG,AUSTRIA,07.JUL.17 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Max Verstappen (NED/ Red Bull Racing). Photo: GEPA pictures/ Christian Walgram - For editorial use only. Image is free of charge.

A Red Bull Forma-1-es csapatát irányító Christian Horner cáfolta, hogy ifjú versenyzőjük, Max Verstappen szeretne a Ferrarihoz szerződni a 2018-as idényre.

Az ifjú versenyző valósággal berobbant a Forma-1-be, és sokan egyértelműen a jövő nagy bajnokaként tekintenek rá. Miután Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel szerződése az idei szezon végén lejár a Ferrarinál, sokan már a vörösök autójában képzelik el a holland versenyzőt.

Horner azonban azt mondja, Verstappen marad – és nem is akar a Ferrarihoz szerződni.

„Nem, semmi ilyesmiről nincs szó. A megállapodásaink teljesen egyértelműek. Tudjuk, milyen lesz a versenyzői felállásunk jövőre, mi ennek megfelelően dolgozunk. Minden más puszta spekuláció” – mondta a Red Bull csapatfőnöke, majd hozzátette, nem zavarják különösebben a spekulációk.

„Egy kicsit fárasztóak, de tudjuk, mi a helyzet. Semmin sem változtatnak ezek a pletykák. A szerződéseink egyértelműek: mindkét versenyzőnknek szerződése van velünk a jövő évre, ezek a megállapodások pedig 100 százalékosak.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!