Rengeteg a fejlesztési potenciál az idei McLarenben

Fotó: McLaren
Carlos Sainz Jr, McLaren, on the grid
Rengeteg fejlesztési lehetőség áll a McLaren Forma-1-es csapata előtt amiatt, hogy meglehetősen későn kezdték el fejleszteni a 2019-es versenyautót – mondja Carlos Sainz.

A spanyol versenyző elárulta, a csapat a kiábrándító 2018-as év során arra fókuszált, hogy megoldja az autó alapvető problémáit.

„Nem kezdtük túl korán az autó fejlesztését, mert próbáltuk megérteni a tavalyi versenygépet a szezon második felében” – fogalmazott a McLaren versenyzője.

„Azt gondolom, a csapat megfelelő lépéseket tett a helyes irányba, az autó előtt pedig rengeteg fejlesztési lehetőség áll még.”

A Bahreini Nagydíj előtt a McLarennél munkához látott James Key technikai igazgató is, akivel Sainz még a Toro Rossónál dolgozott együtt.

„Azt hiszem, egy kicsit több függetlenséget kap a McLarennél. Szerintem James egy hihetetlen elme, nagyszerű tehetséggel van megáldva, és mindig jó autókat épített. Úgyhogy azt gondolom, a McLaren a megfelelő hely számára egy kis függetlenséghez, és kellő szabadságot kap majd ahhoz, hogy kibontakoztassa tehetségét. Remélhetőleg ez néhány éven belül kifizetődik.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!