Rengeteg a fejlesztési potenciál az idei McLarenben - F1VILÁG.HU

Rengeteg a fejlesztési potenciál az idei McLarenben

HIRDETÉS
Rengeteg fejlesztési lehetőség áll a McLaren Forma-1-es csapata előtt amiatt, hogy meglehetősen későn kezdték el fejleszteni a 2019-es versenyautót – mondja Carlos Sainz.
Fotó: McLaren

A spanyol versenyző elárulta, a csapat a kiábrándító 2018-as év során arra fókuszált, hogy megoldja az autó alapvető problémáit.

„Nem kezdtük túl korán az autó fejlesztését, mert próbáltuk megérteni a tavalyi versenygépet a szezon második felében” – fogalmazott a McLaren versenyzője.

„Azt gondolom, a csapat megfelelő lépéseket tett a helyes irányba, az autó előtt pedig rengeteg fejlesztési lehetőség áll még.”

A Bahreini Nagydíj előtt a McLarennél munkához látott James Key technikai igazgató is, akivel Sainz még a Toro Rossónál dolgozott együtt.

„Azt hiszem, egy kicsit több függetlenséget kap a McLarennél. Szerintem James egy hihetetlen elme, nagyszerű tehetséggel van megáldva, és mindig jó autókat épített. Úgyhogy azt gondolom, a McLaren a megfelelő hely számára egy kis függetlenséghez, és kellő szabadságot kap majd ahhoz, hogy kibontakoztassa tehetségét. Remélhetőleg ez néhány éven belül kifizetődik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!