Rengeteg új szakember érkezett a Renault-hoz - F1VILÁG.HU

Rengeteg új szakember érkezett a Renault-hoz

HIRDETÉS

Tovább folytatja szakembergárdájának erősítését a Forma-1-ben idén már újra gyári csapatként szereplő Renault.


Tovább folytatja szakembergárdájának erősítését a Forma-1-ben idén már újra gyári csapatként szereplő Renault.

A francia istálló Frederic Vasseur csapatfőnök elmondása szerint az évad eleje óta több mint 80 új szakembert szerződtetett, emellett pedig enstone-i és viry-i létesítményein is folyamatosan próbál javítani.

A hírek szerint James Allison, a Lotus és a Ferrari korábbi technikai igazgatója is szerepel a Renault listáján.

„Sok embert felvettünk már, eddig körülbelül 85 szakember érkezett a szezon kezdete óta, és az épületeink méretét is megnöveltük” – mondta a szakember.

„Olyan nincs, hogy az ember eldönti, hogy ’oké, 100-zal több embert dolgoztatok holnaptól, és a létesítmények is rendelkezésre állnak majd’. Egy hét alatt nem lehet 400-ról 800-ra megnövelni a munkavállalók számát, lépésről lépésre kell haladni.”

„És nincs értelme csak azért embereket toborozni, hogy növeljük a létszámot. Az hiba lenne. Lépésről lépésre kell erősítenünk a csapaton, egészen addig, amíg úgy érezzük, hogy gyengeségeink vannak. Neveket nem mondhatok, az nem lenne fair, de erősíteni fogunk.”

„A mezőny aljától a tetejéig mindenhonnan toborzunk kulcsembereket. A következő néhány hétben, hónapban csatlakoznak majd a csapathoz.”

A szakember hozzátette, a következő szezon vége előtt befejezik több millió fontos projektjüket is az épületek felújítását tekintve.

„Ha a tervezőrészleget megerősíted, meg kell erősítened a gyártást, a szélcsatornát is. Nincs értelme annak, hogy van 20 szakember a szélcsatornában, ha nincs senki, aki megtervezze az alkatrészt. Lépésről lépésre kell haladni.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!