Verstappen vs. Ocon

Ricciardo: A Belga Nagydíjig meglesz az új szerződés

Fotó: Hungaroring Media

Az augusztus végi Belga Nagydíjig biztosan eldől Daniel Ricciardo Forma-1-es jövője – ezt a rutinos versenyző árulta el a Hungaroringen.

A szezon elején az ausztrál versenyző még nem akart hosszabbítani a Red Bull-lal, szerette volna ugyanis látni, milyen lehetőségei lehetnek egyéb csapatoknál, például a Mercedesnél, vagy a Ferrarinál.

Mivel egyik rivális istállónál sem lesz hely Ricciardo számára, a legjobb megoldás, ha az ausztrál jelenlegi csapatánál folytatja pályafutását.

Úgy tudni, a Red Bull-lal már sikerült megállapodni, csupán a szerződés részleteit kell véglegesíteni. A soron következő versenyig azonban ez is megtörténik.

„Egyszerűnek tűnt? Csak azért tettem úgy, hogy ne kérdezgessetek tovább!” – mondta nevetve Ricciardo, amikor arról kérdezték, hogy a szerződéshosszabbítás bonyolultabb-e, mint várta.

„Spáig biztosan meglesz. Hogy a nyári szünetben lesz-e bejelentve, vagy Spában… De már csak a finomításokról van szó. Minden rendben – hamarosan hallani fogtok valamit, ez biztos.”

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Friss hírek