Ricciardo: A harmadik sorból nem akarok rajtolni!

Fotó: Red Bull Racing
NORTHAMPTON, ENGLAND - JULY 06: Daniel Ricciardo of Australia driving the (3) Aston Martin Red Bull Racing RB14 TAG Heuer on track during practice for the Formula One Grand Prix of Great Britain at Silverstone on July 6, 2018 in Northampton, England. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo azt mondja, ha nyerni akarnak a hétvégi Magyar Nagydíjon, nem engedhetik meg maguknak azt, hogy a harmadik sorba kvalifikálják magukat szombaton.

Az energiaital-gyárosok jó formában kezdték a hungaroringi hétvégét: a nyitóedzésen Ricciardo volt a leggyorsabb, és bár a második gyakorlást Sebastian Vettel zárta az élen, a Red Bullok lőtávolon belül maradtak.

„A Mercedes javulni fog még egy körön, a Ferrari pedig már most gyorsnak tűnik” – mondta Ricciardo az edzésnap végén. „Feltehetően mindenki számára ők jelentik a követendő példát.”

„Egy körön még nem vagyunk tökéletesek, szóval bízom abban, hogy van még pár tized a csomagunkban. Azt gondolom, még ha jó is az autóm, az első sorba akarok kvalifikálni, ez nem kétséges. A második sor még nem lenne katasztrófa, de a harmadik rajtsorba nem akarok kerülni.”

Ricciardo azt mondja, ha az övék lesz a leggyorsabb autó, „megtalálják a módját az előretörésnek”, de nehéz verseny vár rájuk, ha a Red Bull a harmadik sorból indul.

„Nem akarunk olyan sok munkát magunknak! A szombati egy fontos nap lesz. Az első sor a cél, az első két sorba abszolút odaérhetünk. Ha sikerül egy jó kört összerakni, szerintem elég közel lehetünk. Szeretném azt mondani, hogy meglehet a pole, de én inkább a top 3-at mondanám.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!