Ricciardo a nézőket akarja szórakoztatni vasárnap

Fotó: Red Bull Racing
HOCKENHEIM, GERMANY - JULY 20: Daniel Ricciardo of Australia driving the (3) Aston Martin Red Bull Racing RB14 TAG Heuer on track during practice for the Formula One Grand Prix of Germany at Hockenheimring on July 20, 2018 in Hockenheim, Germany. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Daniel Ricciardo, a Red Bull F1-es versenyzője nem bosszankodik amiatt, hogy a mezőny végéről kezdi majd meg a Német Nagydíjat vasárnap – felkészült, hogy csatázzon.

Ricciardo motorkomponens-cserék miatt a mezőny végéről kezdi majd meg a vasárnapi Német Nagydíjat, ám az ausztrál elmondta, már a hétvége kezdetén beletörődött ebbe, így reméli, izgalmas futama lesz.

Pedig a Red Bull-pilótának lenne oka a bosszankodásra, mivel eddig úgy tűnik, igencsak versenyképes autót hoztak magukkal: az első szabadedzésen Ricciardo, a másodikon pedig csapattársa, Max Verstappen végzett az élen, aki új körrekordot is felállított.

„Nagyon jó volt a tempónk ma. Délelőtt én voltam gyors, délután Max volt a leggyorsabb, én pedig a hosszú etapokra koncentráltam. Jónak tűnik a helyzetünk, de valahonnan hátulról fogok indulni vasárnap a motoralkatrészek cseréje miatt” – mondta Ricciardo.

„Ma arra koncentráltunk, hogy összerakjunk egy jó autót a versenyre, mert az időmérő irreleváns lesz számomra, vasárnap pedig előzgetni fogunk majd. Az autónk erős, és a versenytempónk is jó volt. Mindegy, hogy elölről vagy hátulról indulunk, ha gyors az autó, az motiváló vasárnapra nézve” – folytatta.

„Felkészítettem magam, hogy büntetést kapok majd, és izgatottan várom, hogy keresztülmenjek a mezőnyön, és jót szórakozzak. Szóval ilyen szempontból nézek a hétvégére. Számomra ez kielégítő lesz, és szórakoztató lesz azoknak is, akik nézik majd.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!