Megosztás:

Ricciardo egyik szeme sír, a másik nevet

A képen ugyan Ricciardo megelőzi Verstappent, azonban a kínai futamon a holland csapattárs végzett előrébb.
A képen ugyan Ricciardo megelőzi Verstappent, azonban a kínai futamon a holland csapattárs végzett előrébb. © Red Bull Racing

Daniel Ricciardo egyrészről örül, hiszen a két Red Bull a harmadik és a negyedik helyen végzett. Másrészről viszont szomorú, hogy csapattársa, Max Verstappen előtte végzett.

A verseny utolsó körében a két Red Bull a dobogóért harcolt, Ricciardo megtett mindent, hogy megelőzze csapattársát. Végül a holland ért célba a harmadik helyen, aki kiérdemelte a nap versenyzője címet, hiszen a 16. helyről kezdte a kínai futamot.

„Szerettem volna, ha nagyobb csata van.” – mondta Ricciardo a Skynak.

„Úgy érzem, közel kerültünk egymáshoz, de szenvedtem egy kicsit a gumikkal. A DRS-sel sem tudtam annyira közel kerülni hozzá, hogy meg tudjam előzni. Eszembe jutott az is, hogy belülről bebújok, de ott még vizes volt a pálya, és nem akartam kockáztatni.”

„Nem hiszem, hogy többet tudtam volna tenni ilyen viszonyok mellett. Közel voltam, de nem elég közel. Ez az eredmény a körülményeknek tudható be.”

„45 másodpercre vagyunk a győzelemtől. Továbbra is van mit javítanunk. A harmadik és a negyedik hely jó eredmény a csapatnak, de fokozni kell a tempót.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Egyelőre nem vádolja rossz taktikázással a Ferrarit a korábbi Forma-1-es világbajnok, Kimi...

Hozzászólások

( komment)