Ricciardo: Elérhettem volna Kimi idejét - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Elérhettem volna Kimi idejét

HIRDETÉS
FORMULA 1 - GP of Austria 2017

Daniel Ricciardo az ötödik rajthelyet szerezte meg az Osztrák Nagydíjon, azonban Lewis Hamilton büntetése miatt a második sorból, a negyedik pozícióból rajtolhat.

Ricciardo a Red Bull hazai versenypályáján pénteken úgy érezte, le vannak maradva a Ferraritól és a Mercedestől, azonban szombaton már úgy nyilatkozott, szerencsére sikerült előrelépéseket tenniük.

A teljesítményük az ötödik legjobb időt eredményezte Ricciardo számára, miután sárga zászlóval fejeződött be a kvalifikáció harmadik szakasza.

„Úgy gondolom, hogy az utolsó körömön lehettem volna gyorsabb, mert az első szektor nem volt tökéletes, a hármas kanyarban gyorsabb is lehettem volna” – nyilatkozott az ausztrál. „Körülbelül egy tizeddel lehettem volna gyorsabb, így elértem volna Kimi idejét, ha nincs a sárga zászló. De azt hiszem, Kimi is tudott volna erősebb időt menni.”

„Valódi előrelépéseket látok és érzek az autóval kapcsolatban” – folytatta. „Az első jelek Barcelonában voltak, Monacótól kezdve pedig jelentősebbek is látszódtak.”

„Egyre közelebb vagyunk az élmezőnyhöz, de ha a pénteki hosszú etapos tempót vesszük figyelembe, akkor nem hiszem, hogy lenne esélyünk a Mercedesszel vagy a Ferrarival szemben. De úgy érzem, tegnaphoz képest jobb lett az autó.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!