Ricciardo jobb téma híján énekelt volna az újságíróknak, de... - F1VILÁG.HU

Ricciardo jobb téma híján énekelt volna az újságíróknak, de…

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője mindössze két kört tett meg az Olasz Nagydíj időmérő edzésén, mivel egyébként is a mezőny végére sorolták a motorcsere miatt.

Ricciardo ugyan továbbjutott a Q2-be az időmérő edzésen, azonban ott nem teljesített gyorskört. Az ausztrál már tegnap elmondta, hogy teljes egészében ki szeretné hagyni az időmérőt, és végül valóban csak két kört teljesített.

„Dehát csak két kört tettem meg, srácok!” – mondta Ricciardo, amikor megjelent a sajtótájékoztatón, ahol rengeteg újságíró várta.

„Azt gondolom, hogy az az egy gyorskör, amit megtettem, nem volt optimális, nem volt tökéletes a helyzet. De ettől független lelkesítőnek tűnik a helyzetünk.”

Ricciardo a Belga Nagydíjon és Monzában is büntetést kapott, ám már nagyon várja, hogy az előre „ütemezett” büntetésből hasznot húzzanak majd Szingapúrban.

„Szingapúrt várom már, az jónak tűnik. Azt mondanám, hogy ott a Ferrari lesz a favorit, de remélhetőleg elég közel leszünk hozzájuk. Az új motor 2 tizedet adhat ott, de ez csak tipp…

Addig viszont a vasárnapi versenyre koncentrál az ausztrál pilóta, ahol reméli, hogy gyorsan fel tud majd zárkózni a mezőny elejére.

„Arra számítok, hogy ha az első körben 5 emberen át tudok menni, akkor az már elég jó lesz. Aztán a 14. helyen befejezhetjük” – nevetett a Red Bull-pilóta.

Hirdetés

„Szóval a célom, hogy az első körben jó néhány embert megelőzzek, aztán remélem, hogy az első öt között végezhetünk. Sok múlik majd a fékeken, de én szeretek fékezni! Szóval jó móka lesz nektek, meg az olasz szurkolóknak.”

Ennél sokkal többet nem tudott mondani Ricciardo, így az egyik újságíró a sajtótájékoztató végén megjegyezte, hogy mivel van még ideje, ezért énekelhetne egyet zárásként (ahogyan azt egyébként csütörtökön is tette). Az ausztrál egyáltalán nem tiltakozott, mondta, hogy lehet egy kérésük a média képviselőinek, azonban sajnos a „Midnight Oil – Beds Are Burning” című számot nem ismerte, így minikoncert nélkül távozott…

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!