Ricciardo: Közel vagyunk a Mercedeshez!

Fotó: Red Bull Racing
MONTMELO, SPAIN - MARCH 07: Daniel Ricciardo of Australia driving the (3) Aston Martin Red Bull Racing RB14 TAG Heuer on track during day two of F1 Winter Testing at Circuit de Catalunya on March 7, 2018 in Montmelo, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A Red Bull ausztrál versenyzője, Daniel Ricciardo biztos benne, csapata 2018-ban megszorongathatja majd az elmúlt években domináló Mercedest.

Csütörtökön 7. tesztnapjukat töltik Barcelonában az F1-es csapatok, Ricciardo pedig a szerdai tesztnapot pályacsúccsal zárta az élen a Pirelli hiperlágy abroncsait használva.

Bár a teszteredmények alapján csak óvatosan szabad jósolni, Ricciardo nagyon magabiztosan várja az előttünk álló idényt. A Red Bull pilótája biztos benne, közel lesznek idén a Mercedeshez.

„Most úgy tűnik, közel vagyunk” – mondta az ausztrál versenyző.

„Azt még nem igazán tudom, a Ferrari hogy is áll, de abban biztos vagyok, hogy a Ferrari éppen csak előttünk jár. A Ferrariban viszont nem vagyok biztos. Szerintem sokkal közelebb leszünk idén, mint tavaly.”

„Kétlem, hogy 6-8 tizedekről beszélünk, mint tavaly ilyenkor. Úgy fest, közel vagyunk, és gyanítom, a Ferrari is közel van.”

Barcelonában egyébként James Allison, a Mercedes technikai igazgatója is azt mondta, csapata a Red Bulltól tart leginkább.

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!