Ricciardo küszködött az ultralágy gumikkal

Fotó: Red Bull Racing
BAHRAIN, BAHRAIN - APRIL 06: Daniel Ricciardo of Australia driving the (3) Aston Martin Red Bull Racing RB14 TAG Heuer on track during practice for the Bahrain Formula One Grand Prix at Bahrain International Circuit on April 6, 2018 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Charles Coates/Getty Images)

Az ultralágy gumikkal küszködött pénteken, Sanghajban a Red Bull rutinos versenyzője, Daniel Ricciardo, aki ennek ellenére reméli, képesek lesznek felvenni a versenyt a Mercedesszel és a Ferrarival.

Az ausztrál csak a 9. helyen zárta a Kínai Nagydíj második szabadedzését, és bár a hosszú etapos tempóval elégedett, elmondása szerint az ultralágy gumikkal sokat küszködött.

Ricciardo reméli, a holnapi időmérő edzésig válaszokat tudnak találni a problémára, és feljavul a teljesítményük.

„A délelőtt fele és a délután fele rendben volt” – mondta Ricciardo. „De alapvetően a keményebb keverékekkel kényelmesebben éreztem magam a pályán. De amint felraktuk az ultralágyat, rögtön nem volt olyan jó a tempónk, szóval még találnunk kell egy kis időt, és meg kell értenünk, miért veszítünk a sebességből.”

„Nyilván tudom, mi nem érződik jónak az autóban, de válaszokat kell találnunk és változtatnunk holnapra. A hosszú etapok sokkal jobbak voltak, és meggyőződésem, hogy gyorsulunk még. Összességében nem tűnünk olyan rossznak, és remélem, hogy harcban lehetünk a Ferrarival és a Mercedesszel.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!