Verstappen vs. Ocon

Ricciardo lenyűgözte a Red Bull vezérkarát

Vasárnap megszerzett hetedik helyével kivívta a Red Bull vezérkarának elismerését a jelenleg még a Toro Rosso színeiben versenyző Daniel Ricciardo.


Vasárnap megszerzett hetedik helyével kivívta a Red Bull vezérkarának elismerését a jelenleg még a Toro Rosso színeiben versenyző Daniel Ricciardo.

A 24 esztendős tehetség jövőre már az energiaital-gyárosok nagycsapatánál, a Red Bull Racingnél folytatja pályafutását, a bajnokság második felében azonban még szeretne bizonyítani jelenlegi alakulatánál.

Ricciardo Monzában remekül helytállt, hiszen hetedikként zárta az 53 körös futamot, miközben olyan versenyzőket tartott maga mögött, mint Romain Grosjean, Lewis Hamilton, Jenson Button, vagy éppen Kimi Räikkönen.

Teljesítményével Helmut Marko is rendkívül elégedett volt.

„Daniel szuperül versenyzett, és nagyon jól taktikázott” – méltatta az ausztrált a Red Bull motorsport-tanácsadója. „Nagyon erős versenyzőket tartott maga mögött, és nem követett el hibát.”

„Most láthatják, miért választottuk őt.”

Ricciardo a Red Bull Racing csapatfőnökét, Christian Hornert is lenyűgözte teljesítményével.

„Nagyszerűen versenyzett vasárnap” – fogalmazott az ifjú tehetség jövőbeli főnöke. „Ez egy kiváló eredményt, ha megnézzük, milyen ellenfelei voltak a futam során.”

 

Kapcsolódó cikkek

Horner: Időt kell adnunk Gaslynak

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke védelmébe vette Pierre Gaslyt, a csapat új versenyzőjét, akinek nem sikerült a pontszerzés az F1-es Ausztrál Nagydíjon

Friss hírek