Ricciardo már a nagyfőnökkel is beszélt a szerződéséről

Fotó: Red Bull Racing
SPIELBERG, AUSTRIA - JUNE 28: Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing in the Drivers Press Conference during previews ahead of the Formula One Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on June 28, 2018 in Spielberg, Austria. (Photo by Patrik Lundin/Getty Images)

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője eddig nem sokat beszélt arról, hogyan alakulnak a megbeszélések a jövőjével kapcsolatban, most azonban elárulta, Ausztriában beszélt a Red Bull tulajdonosával.

Az ausztrál pilóta jövőjét számos kérdés veszi körül, szóba hozták már a Ferrarival, a Mercedesszel, de még a McLarennel is. A hírek szerint a 29 éves pilóta arra vár, hogy Lewis Hamilton aláírjon a Mercedesszel, addig Ricciardo sem akar döntést hozni.

Az Osztrák Nagydíjon Ricciardónak lehetősége volt arra, hogy a Red Bull tulajdonosával, Dietrich Mateschitzcel is beszélgessen a szerződéséről.

„Beszéltem a nagyfőnökkel, akit nagyon kedvelek” – nyilatkozta Ricciardo az olasz Corriere dello Sport című lapnak.

„Kár, hogy nem egyedül vezeti a csapatot, mert vele minden annyira könnyebb” – mosolygott az ausztrál. „De még van egy kis időnk ara, hogy rájöjjünk, mit kell még tennünk.

„Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok” – mondta Ricciardo, aki a nyári szünetig szeretné véglegesíteni a jövő évi szerződését.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!