Ricciardo már a nagyfőnökkel is beszélt a szerződéséről

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője eddig nem sokat beszélt arról, hogyan alakulnak a megbeszélések a jövőjével kapcsolatban, most azonban elárulta, Ausztriában beszélt a Red Bull tulajdonosával.

Az ausztrál pilóta jövőjét számos kérdés veszi körül, szóba hozták már a Ferrarival, a Mercedesszel, de még a McLarennel is. A hírek szerint a 29 éves pilóta arra vár, hogy Lewis Hamilton aláírjon a Mercedesszel, addig Ricciardo sem akar döntést hozni.

Az Osztrák Nagydíjon Ricciardónak lehetősége volt arra, hogy a Red Bull tulajdonosával, Dietrich Mateschitzcel is beszélgessen a szerződéséről.

„Beszéltem a nagyfőnökkel, akit nagyon kedvelek” – nyilatkozta Ricciardo az olasz Corriere dello Sport című lapnak.

„Kár, hogy nem egyedül vezeti a csapatot, mert vele minden annyira könnyebb” – mosolygott az ausztrál. „De még van egy kis időnk ara, hogy rájöjjünk, mit kell még tennünk.

„Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok” – mondta Ricciardo, aki a nyári szünetig szeretné véglegesíteni a jövő évi szerződését.

 

Kapcsolódó cikkek

Az F1-es pontverseny állása a sanghaji verseny után

Az első két versenyhez hasonlóan a Forma-1-es Kínai Nagydíj is a Mercedes kettős győzelmét hozta. Lewis Hamilton verhetetlen volt, a Ferrari pedig nem tudta reprodukálni két héttel ezelőtti tempóját Sanghajban.

Vettel számított Verstappen agresszív bevetődésére

A Ferrari versenyzője, Sebastian Vettel elárulta, számított arra, hogy Max Verstappen egy agresszív manőverrel megpróbálja majd megelőzni őt, ez az előrelátás pedig sokat segített abban, hogy végül visszaverje a holland támadását.

Először jutottak a Q3-ba a Renault-k

Remekül sikerült a Forma-1-es Kínai Nagydíj időmérő edzése a Renault csapata számára, Daniel Ricciardo és Nico Hülkenberg is bejutott ugyanis a legjobb 10 közé.

Friss hírek