Ricciardo már tudja, nem lesz hely neki a Ferrarinál, vagy a Mercedesnél - F1VILÁG.HU

Ricciardo már tudja, nem lesz hely neki a Ferrarinál, vagy a Mercedesnél

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

A Red Bull ausztrál versenyzője, Daniel Ricciardo Silverstone-ban elárulta, pontosan tudja, nem sok opciója van a 2019-es Forma-1-es idényre, így szinte bizonyos, hogy az energiaital-gyárosoknál folytatja F1-es pályafutását.

Ahogyan arról nemrég az F1VILÁG is beszámolt, már cask a legapróbb részleteket kell tisztázniuk a feleknek, és Ricciardo hamarosan aláírja vadonatúj szerződését a Red Bull F1-es csapatával.

Az ausztrál versenyző nem akarta elkapkodni a döntést, hiszen meg akarta várni, hogyan alakul a versenyzőhelyzet a Mercedesnél és a Ferrarinál – mostanra azonban eldőlni látszik, hogy Ricciardónak egyik csapatnál sem lenne helye jövőre.

„Nyilvánvalóan egyre valószínűbbnek tűnik, hogy maradok, de még nem vetettük papírra a dolgot” – mondta Ricciardo. „Még próbálom az utolsó néhány dolgot letisztázni.”

„Nem minden ajtó zárult be, de egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a többi topcsapatnál marad a felállás. Tényeket nem tudok, de az ember azért olvas a sorok között, és érzi, hogy a helyzet nem fog változni.”

„Nyilván, ha nem a Red Bull, akkor a Ferrari és a Mercedes a két legvonzóbb opció. Ha pedig nálunk nincs lehetőség, akkor engem nehéz meggyőzni arról, hogy lenne jobb opció a Red Bullnál.”

Bár a Mercedes jó eséllyel jövőre is a Lewis HamiltonValtteri Bottas párossal vág neki az F1-es küzdelmeknek, a Ferrari az F1VILÁG információ szerint a szezon végén megválik Kimi Räikkönentől, helyére pedig az ifjú Charles Leclercet ülteti be.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!