Ricciardo nem tagadja, hogy megkereste a McLaren

Fotó: Red Bull Racing
LE CASTELLET, FRANCE - JUNE 21: Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing walks in the Paddock during previews ahead of the Formula One Grand Prix of France at Circuit Paul Ricard on June 21, 2018 in Le Castellet, France. (Photo by Charles Coates/Getty Images)

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője nem tagadja, hogy több F1-es istálló, köztük a McLaren is megkereste őt, hogy leszerződtessék 2019-re.


Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója elárulta, hogy a McLaren is megkereste Ricciardót, és gyakorlatilag minden héten több pénzt kínál neki azért, hogy szerződjön le velük 2019-re. A McLaren minden bizonnyal ezzel arra készül, hogy Fernando Alonso elhagyja őket az év végén.

„Ha ő elmegy, akkor valószínűleg egy tapasztalt pilótát akarnak a helyére ültetni” – nyilatkozta Ricciardo.

A hírek szerint 20 millió dollárt kínált neki a McLaren, erre a felvetésre humorosan reagált az ausztrál: „Ez nem elég!”

„Őszinte leszek: mindenki a Mercedesről és a Ferrariról beszél, de tisztában vagyok vele, hogy más csapatoktól is lesz megkeresés.

Ricciardo hozzátette, nem zár ki egyetlen lehetőséget sem, jól végig kell gondolnia a döntését, amelyet még a nyári szünet előtt meg szeretne hozni – és mindenképpen 2 éves szerződést szeretne aláírni a választott csapatával.

„Nekem tetszett, amit Lewis csinált a Mercedesszel. Azt mondta, ő tudta, hogy a Mercedes így fog fejlődni” – mondta.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!