Ricciardo reagált a Ferrari-pletykákra

Fotó: Red Bull Racing
SHANGHAI, CHINA - APRIL 15: Race winner Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing celebrates in parc ferme during the Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 15, 2018 in Shanghai, China. (Photo by Lintao Zhang/Getty Images)

Daniel Ricciardo, a Red Bull F1-es versenyzője határozottan tagadja, hogy előszerződést írt volna alá a Ferrarival – sőt, az ausztrál állítja, egyáltalán nem tárgyalt az olaszokkal.

A hírek szerint Ricciardót a Ferrari és a Mercedes is megkörnyékezte, nemrégiben pedig arról kezdtek pletykálni, hogy a maranellói istállóval már előszerződést is kötött a Red Bull pilótája.

Ez nem igaz, ennyit tudok mondani” – reagált a hírekre Ricciardo, aki hozzátette, nemhogy nem írt alá a Ferrarival, de nem is tárgyalt velük.

Csak a Red Bull-lal folytattam tárgyalásokat. Már múlt évben is nyíltam beszéltünk egymással, és a médiában is azt mondták, hogy meg akarnak tartani. Ezzel kapcsolatban volt néhány megbeszélésünk.”

„Tisztában vagyok a hírekkel, de ezen kívül nem volt más. Ezek nem igazak. Legalábbis eddig nem. Határozottan nem.”

Ricciardo hozzátette, ha nem maradna a Red Bullnál, biztos, hogy olyan csapatot választana, ahol nem kell kompromisszumokat kötnie, és ahol nem mondják meg neki, hogy mit csináljon, és mit ne – szerinte a Red Bull jelenleg egy ilyen hely, és ez nagyon fontos számára.

„Jelen pillanatban az a célom, hogy világbajnok legyek – ez az álmom, és igazán hiszek abban, hogy képes vagyok rá. A Red Bullnál mindig fair körülmények voltak 2014 óta, szóval ez egy remek környezet, és mindenhol ilyet várnék el” – mondta.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!