Ricciardo reagált Jos Verstappen megjegyzésére

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője nem gondolná, hogy okot adott Max Verstappennek arra, hogy mérges legyen rá a Mexikói Nagydíjon szerzett pole pozíciója után.

Jos Verstappen, Max Verstappen édesapja a Mexikói Nagydíj időmérőjét követően úgy nyilatkozott, fiát le kellett nyugtatni, mivel felbosszantotta az, ahogyan Ricciardo ünnepelt a szombaton szerzett pole pozícióját követően.

Ricciardo úgy nyilatkozott, nem hallotta Verstappen édesapjának a nyilatkozatát, és azt sem gondolná, hogy csapattársa megharagudott rá amiatt, mert örült az első rajtkockának.

„Nem vagyok tisztában ezzel, amit mondott. Tudtam, hogy Max ki volt akadva az időmérő és a sajtótájékoztató után, mondhatjuk, hogy nem örült” – nyilatkozta Ricciardo.

„Nem hiszem, hogy ez nekem szólt. Azt hiszem, bárki kiakadt volna, ha ilyen kis különbséggel mulasztja el az első pole pozícióját. Ha én lettem volna az ő helyében, akkor is, ha nem az első pole-omról lett volna szó, én is ideges lettem volna. Ilyen a bennünk rejlő versenyző.

Nem láttam úgy, hogy bármi személyes lett volna ebben, mintha az orra alá dörgöltem volna. Iszonyatosan boldog voltam, mert ez egy kemény év volt. Én voltam hátrányban a pole megszerzésében folyó harcban. Szóval az, hogy sikerült, nagy elégedettséggel töltött el.”

„Az ő szempontjából pedig: egész hétvégén ő volt a favorit, minden edzésen az élen végzett, aztán két századdal kikapni a csapattársadtól… Ez kiakasztó. De ez csak a bennünk lévő versenyző.”

 

Kapcsolódó cikkek

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Ricciardo: Nem felejtettem el vezetni

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője szerint a Forma-1-ben teljesen megszokott, hogy az emberek hamar ítélkeznek, ha nem jönnek az eredmények egy pilóta számára.

Friss hírek