Ricciardo reméli, folytatni tudják a pontszerzést

Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team RS19. Russian Grand Prix, Friday 27th September 2019. Sochi Autodrom, Sochi, Russia.
Fotó: Renault
A Renault versenyzője, Daniel Ricciardo elismerte, az elmúlt hetekben meglehetősen mélabús hangulat uralkodott az enstone-i csapatnál, ám reméli, a Japán Nagydíjon elért eredmény pozitív lendületet ad az istállónak.

A nyári szünet után az istálló versenyzői, Ricciardo és Nico Hülkenberg meglehetősen jól szerepeltek az időmérőkön, a versenyeken azonban igencsak vegyes eredményeket értek el.

Szingapúrban és Oroszországban csupán egy 9. és egy 10. helyet szállítottak, Japánban viszont Ricciardo a nehéz időmérő és műszaki hibák után végül a 6. helyen ért célba.

„Az időmérő után megint azt gondoltam, „ugyanaz a sz*r” jön, és nem tudunk szakítani ezekkel a műszaki gondokkal. De úgy érzem, végül olyan eredményt értünk el, amit megérdemeltünk” – mondta Ricciardo.

„Most egyhetes váltásban jönnek majd a futamok, amik élvezetesek lesznek. Remélhetőleg folytatni tudjuk a pontszerzést, tudunk valamit nyújtani a csapatnak. Már odaértünk, aztán visszaestünk, kicsit el is csüggedtünk, és próbálunk most ismét az elégedettségre törekedni. Szóval mindenkinek jó lenne némi pozitivitás, mielőtt vége az évnek.”

A 2019-es szezonból még négy verseny van hátra: a Forma-1 Mexikóba, az Egyesült Államokba, Brazíliába és Abu Dhabiba látogat el.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!