Verstappen vs. Ocon

Ricciardo reméli, megtarthatja helyét 2013-ra is

Optimistán nyilatkozott Forma-1-es jövőjéről a Toro Rosso istálló versenyzője, Daniel Ricciardo.


Optimistán nyilatkozott Forma-1-es jövőjéről a Toro Rosso istálló versenyzője, Daniel Ricciardo.

Az ausztrál pilóta első teljes szezonját tölti a száguldó cirkuszban, és bár nincs könnyű dolga, Spában, valamint múlt hétvégén, Szingapúrban is pontot tudott szerezni.

Ricciardo azt reméli, a jó eredményeknek hála szerződést hosszabbíthat a faenzai kiscsapattal.

„Nem árt, az biztos” – mondta az ifjú pilóta, amikor arról kérdezték, a gyűjtött pontok dönthetnek-e Forma-1-es jövőjéről is.

„Valahányszor pontot szerzek, az jó, különösen ezzel a csapattal. Nem könnyű bekerülni a legjobb tízbe, szóval minden pont segít – ha pedig kettő van, az felér egy kisebb dobogóval.”

„Ha sikerül továbbra is ilyen eredményeket elérnem, azt gondolom, jó úton haladok afelé, hogy biztosítsam helyemet. Nem a dobogóról beszélünk, de reálisnak kell maradnunk. Továbbra is szeretnék fejlődni. Hogy őszinte legyek, nem igazán vagyok elégedett időmérős teljesítményemmel.”

 

Kapcsolódó cikkek

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Videó: Ricciardo bejáratta a Renault-t

Barcelonában pályára vitte a Renault 2019-es Forma-1-es versenyautóját Daniel Ricciardo. Az ausztrál versenyző a Red Bulltól szerződött át a francia istállóhoz.

Friss hírek