Ricciardo remélte, hogy elveszik Verstappen körét – F1VILÁG.HU

Ricciardo remélte, hogy elveszik Verstappen körét

HIRDETÉS
Daniel Ricciardo, a Renault versenyzője bosszús volt a Mexikói Nagydíj időmérőjét követően, miután csak a 13. rajtpozíciót szerezte meg.
Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team with the media.
Singapore Grand Prix, Thursday 19th September 2019. Marina Bay Street Circuit, Singapore.

A Renault számára nem telik jól a Mexikói Nagydíj hete: szerdán megszületett a döntés, hogy utólag kizárták őket a Japán Nagydíjról, szombaton pedig a mexikói 3. szabadedzésen nem tudtak részt venni a hűtőrendszer szennyezettsége miatt. 

Az időmérő sem alakult ideálisan számukra, a Q2-ben mindkét pilóta kiesett: Nico Hülkenberg a 12., Ricciardo pedig a 13. pozícióban zárt.

„Frusztráló, hogy nem végeztem jobb helyen, de ma nem ment” – mondta Ricciardo. 

„Először is, a csapat remek munkát végzett, hogy egy nehéz helyzetből kilábaljunk. Nem volt könnyű a pályán, de a Q1 jól sikerült, elég simán ment, de a Q2 káoszos volt. Vasárnap megpróbálunk visszavágni, biztos vagyok benne, hogy fel leszek pörögve.

Ricciardo a kvalifikációt követően bosszúsan nézte végig a paddockban, ahogy Max Verstappen 1 ezredmásodperccel megdöntötte az általa tartott pályacsúcsot. Az ausztrál viccesen megjegyezte, reméli, hogy elveszik a holland körét, az legalább kicsit felvidítaná a kiábrándító időmérő után. 

Verstappent megbüntették, azonban az FIA közleményében csak a 3 rajthelyes hátrasorolás szerepel, az nem, hogy köridejét elvették

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!