Ricciardo tisztázta, még nem adja Gaslynak az autóját

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője Twitteren üzent rajongóinak és a médiának: tisztázta a Mexikói Nagydíj után tett nyilatkozatát.

Ricciardo idén 8 alkalommal nem tudta befejezni a versenyt – utoljára a Mexikói Nagydíjon esett balszerencse áldozatául az ausztrál pilóta. Habár szombaton sikerült megszereznie a pole pozíciót, a futamon ismét megállt alatta a Red Bull versenygépe.

Ezt követően Ricciardo úgy nyilatkozott, elege van, befejezte ezzel az autóval, és nagyon szívesen odaadja Pierre Gaslynak, aki jövőre fogja átvenni helyét a csapatnál.

Ricciardo közösségi oldalára töltött fel egy videóüzenetet, amelyben elmondja, hogy mexikói nyilatkozatával egyáltalán nem arra akart utalni, hogy befejezettnek tekinti a szezont – a szerelőiért, a csapatért és saját magáért is küzdeni fog utolsó két Red Bullos versenyén.

„Néhány mexikói dolgot tisztázni szeretnék” – kezdte az ausztrál. „Először is: az utolsó két versenyen részt fogok venni, mert ezért vagyok itt, és nem másért élek. Nyilvánvalóan elég erős hullámvölgyek voltak az idei évben – leginkább mélypontok voltak sajnos –, és nem fogok hazudni, ez elég frusztráló.”

„De magamra gondolok, és a srácokra, akik kidolgozzák a belüket azért, hogy még kétszer odacsapjunk, mielőtt elbúcsúzunk. Szóval ott leszek. Csak néhány napra volt szükségem, de már jól vagyok.

Ezeket olvastad már?

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!