Ricciardo: Valószínűleg lesznek rajtbüntetéseim idén is

Fotó: Red Bull Racing
MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 24: Daniel Ricciardo of Australia driving the (3) Aston Martin Red Bull Racing RB14 TAG Heuer on track during qualifying for the Australian Formula One Grand Prix at Albert Park on March 24, 2018 in Melbourne, Australia. (Photo by Robert Cianflone/Getty Images)

A Red Bull ausztrál versenyzője, Daniel Ricciardo elárulta, bár még csak a szezon első versenyén vagyunk túl, jó esély van rá, hogy idén is lesznek motorcsere miatti rajtbüntetései.

Mivel az idei évben a versenyzők már csak 3 erőforrást használhatnak fel büntetlenül, és a Renault-nak tavaly is jó néhány műszaki problémája volt, Ricciardo számít rá, hogy az idei szezon sem lesz sétagalopp.

Az ausztrál mindazonáltal bízik abban, nem lesz olyan rossz a helyzet.

„Tavaly volt pár rajtbüntetésem, és idén eggyel kevesebb motort használhatunk, szóval valószínű. Nem akarom azt mondani, hogy biztos – de nyilvánvalóan valószínű, hogy előfordul velünk, vagy másokkal is ilyesmi” – mondta az ausztrál.

„Azt hiszem, sok múlik azon, hogy állunk majd a bajnokságban. Ha próbálod csökkenteni a veszteségeidet, talán szóba jöhet a motorcsere, de még korai ezen gondolkodni.”

„Szerintem optimisták maradunk, és megpróbálunk ezzel a hárommal eljutni Abu Dhabiig.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!