Ricciardo: Van alapja az optimizmusunknak

Fotó: Renault
Fotó: Renault
A Renault versenyzője, Daniel Ricciardo azt mondja, a rendelkezésükre álló adatok azt támasztják alá, hogy igenis optimisták lehetnek a Francia Nagydíjon bevetésre kerülő újításokkal kapcsolatban.

Az enstone-i gárda számára nehezen indult a 2019-es szezon, főleg azért, mert a csapatot komoly megbízhatósági problémák hátráltatták, emiatt pedig a Renault-motorok teljesítményét is kénytelenek voltak visszafogni.

A problémákat azóta megoldotta az istálló, a júniusi Francia Nagydíjon pedig számos egyéb fejlesztést bevet a Renault. Ricciardo azt reméli, ezeknek hála sikerül riválisaik elé kerülni.

„Van alapja, vannak adatok, melyek ezt támasztják alá, és bizonyos szempontból így kell, hogy legyen” – idézi Ricciardót a Motorsport.com című lap a fejlesztéseket övező optimizmus kapcsán.

„Ugyanakkor viszont nem akarjuk megelőzni magunkat, ahogy tettük azt a kínai időmérő után is, ahol a 7. és 8. helyeken végeztünk, és azt mondtuk, ’ez lesz az, így állunk, és innen fogunk kilőni’.”

„Azóta sem volt könnyű dolgunk, de az igazság az, hogy idén a középmezőny is szorosabb annál, mint amit a Renault tapasztalt tavaly. Sok csapat feljebb lépett, szóval remélhetőleg sikerül nemcsak velük együtt szaladnunk, hanem eléjük is kerülnünk.”

„Viszont nem lesz olyan könnyű, mint tavaly, és beletelik egy kis időbe. Viszont úgy gondolom, most már látunk valamilyen irányt, ami mindenképpen pozitívum.”

Ezeket olvastad már?

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!