Ricciardo visszanyerte 1000 euróját a Red Bull főnökétől

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing
Visszanyerte korábban elveszített 1000 euróját Dr. Helmut Markótól a Renault versenyzője, Daniel Ricciardo. Az ausztrál Bakuban beszélt arról, két alkalommal is fogadást kötött volt főnökével.

Először még tavaly, amikor a versenyzői piac alakulása még folyamatban volt, nem lehetett például tudni azt sem, hogy Ricciardo 2019-ben már nem a Red Bull, hanem a Renault csapatát erősíti.

A fogadás mégsem erről, hanem Valtteri Bottasról szól: Ricciardo 1000 eurót tett arra, hogy a finn távozik a Mercedestől, Helmut Marko, a Red Bull motorsport-tanácsadója viszont biztos volt abban, marad a német istállónál.

„1000 eurót nyert” – mondta Ricciardo a Motorsport.com című lapnak. „Ő mindig többen akar fogadni – de amikor többet feltenni, akkor már rég tudja a választ!”

„Nem vagyok egy kockáztató figura, nem is szoktam fogadni, pláne nem kaszinókba járni. Az 1000 euró sem véletlen, egyfajta nyomás Helmut részéről.”

Fotó: Renault

Ricciardo mindenesetre elárulta, egy későbbi fogadás alkalmával visszanyerte a pénzt Markótól.

„Ami azt illeti, fogadtunk még egyszer, azt hiszem, Melbourne-ben, és visszanyertem a pénzt. Szóval kvittek vagyunk. Az időmérőről volt szó, azt gondolta, hogy a top 3-ban végeznek az időmérőn, én viszont azt mondtam, hogy nem így lesz. Végül nem is kerültek a legjobb 3 közé, szóval visszakaptam a pénzem.”

„De nem akarok többé fogadni vele. Az viszont rendben van, hogy ilyen a kapcsolatunk – egészen szórakoztató!”

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek