Ricciardónak teljesen elszálltak a fékjei

F1 Grand Prix of Russia - Practice
SOCHI, RUSSIA - APRIL 28: Daniel Ricciardo of Australia driving the (3) Red Bull Racing Red Bull-TAG Heuer RB13 TAG Heuer on track during practice for the Formula One Grand Prix of Russia on April 28, 2017 in Sochi, Russia. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Az ötödik helyről vághatott neki az orosz futamnak a Red Bull pilótája, Daniel Ricciardo, akinek műszaki hiba miatt fel kellett adnia a versenyt.

Joggal lehet csalódott az ausztrál, hiszen autójában a jobb hátsó fékek mondták fel a szolgálatot, így nem tudta növelni világbajnoki pontjait.

„Amikor belenéztem a tükörbe, hol áll a Force India, akkor láttam, hogy a jobb hátsó fékem lángol.” – mondta Ricciardo.

„Egyből jeleztem a csapatnak, akik kérték, lassítsak le és menjek vissza a bokszba.”

Még éppen időben vette észre az ausztrál a hibát, ugyanis a 15-ös kanyarban teljesen elszálltak a fékjei, és majdnem a korlátba csapódott.

A Red Bull másik versenyzőjének, Max Verstappennek a legutóbbi futamon szintén fékproblémái voltak, de Ricciardo bízik abban, hogy a Spanyol Nagydíjra megoldódnak a műszaki gondjaik.

„Két versenyt egyikünk sem szeretett volna emiatt eldobni, úgyhogy gondolom, van pár dolog, amit meg kell oldanunk. Barcelona elő rá kell jönnünk, mi volt a gond.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!