Megosztás:

Ricciardót meglepte, hogy Verstappen máris hosszabbított

Ricciardót a döntés nem lepte meg, csak az időzítés.
Ricciardót a döntés nem lepte meg, csak az időzítés. © Red Bull Racing

Daniel Ricciardót meglepte, hogy ilyen korán érkezett a bejelentés azzal kapcsolatban, hogy csapattársa, Max Verstappen 3 évre hosszabbított a Red Bull-lal.

A Red Bull pénteken jelentette be, hogy Max Verstappennel 2020 végéig szerződést hosszabbítottak, így a csapat a 2018-as év végéig biztosan a jelenlegi párossal versenyez majd.

„Tudom, hogy Max boldog a csapatnál, szóval nem lep meg, hogy maradni akar” – mondta Ricciardo. „Azt hiszem, eléggé korán történt a belejelentés. Csak az időzítés volt meglepetés.”

„Max számára az a pozitív, hogy ő, a menedzsmentje és az apukája [Jos] bíznak a Red Bullban. Szóval ez jó dolog számunkra, és a csapat számára is magabiztosságot ad.”

Ricciardo szerződése 2018-ig tart, és habár úgy érzi, szívesen maradna tovább is a csapatnál, még nem szeretné ezt írásba foglalni.

„Talán tovább is lehetnék itt, mint 2018, de azt hiszem, ezt nem fogjuk ennyire korán bejelenteni, mint Max” – mondta az ausztrál. „De ennek nincs oka, egyszerűen csak annyi, hogy még sok időnk van. Nem gondolom, hogy gyorsan kellene döntést hozni.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Amerikai Nagydíj második szabadedzésén. Mutatjuk...

Hozzászólások

( komment)