Rosberg: Alonso senkinek sem kell

Fotó: McLaren
Monte Carlo, Monaco Thursday 24 May 2018. Fernando Alonso, McLaren. Photo: Steven Tee/McLaren ref: Digital Image _1ST4317

A 2016-os világbajnok, Nico Rosberg szerint politikai játszmái miatt egyetlen Forma-1-es élcsapat sem akarja magáénak Fernando Alonsót.

A spanyol versenyző évek óta csak küszködik a száguldó cirkuszban: az elmúlt 3 év kiábrándítóan alakult számára a McLaren és a Honda partnerségének idején, és bár csapata az idei szezonra motorbeszállítót váltott, Alonso most sem tud az élmezőnyben harcolni.

Az pedig továbbra is kérdés, hogy a kétszeres világbajnok hol folytatja jövőre. Az tény, hogy nehéz helyzetben van Alonso, Nico Rosberg szerint leginkább azért, mert egyetlen topcsapat sem akarja őt.

A német szerint jó lenne, ha újra vb-címekért harcolhatna Alonso, de erre nem sok esélyt lát.

„Mindannyian ezt szeretnénk látni, de senki nem akarja őt a csapaton belüli politikai játszmái miatt” – idézi a korábbi bajnokot a Sky Italia, aki azt is hozzátette, egyszerűen fogalma sincs arról, a spanyol hogyan tudja fenntartani motivációját a McLarennél.

„Nem tudom, hogyan csinálja… Tényleg nem tudom. Tudja, hogy ő az egyik legjobb, de nem kvalifikálhat a 14. helyre… Hihetetlen.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!