Megosztás:

Rosberg: Alonsót és Vettelt is meg kell fontolnia a Mercedesnek

Rosberg szerint minden lehetőséget meg kell fontolnia a Mercedesnek.
Rosberg szerint minden lehetőséget meg kell fontolnia a Mercedesnek. © Mercedes AMG Petronas

Nemcsak Sebastian Vettel, hanem Fernando Alonso szerződtetését is meg kellene fontolnia a Mercedes Forma-1-es csapatának 2018-ra – mondta a német istállóval tavaly világbajnoki címig jutó Nico Rosberg.

A 2016-os év legjobbja a minap egy interjúban elárulta, biztos benne, hogy Vettelre kiveti majd hálóját a Mercedes, mely csupán 1 évre szerződtette le Valtteri Bottast.

Rosberg az általa elhangzottakat kiegészítve nemrég kifejtette, Vettel mellett Alonsót is fontolóra kellene vennie volt csapatának.

„Amit mondtam, az az, hogy abszolút volna értelme annak, ha Sebastian vetne egy pillantást a Mercedes 2018-as ülésére, mint ahogy a Mercedesnek is meg kellene fontolnia őt 2018-ra” – magyarázta Rosberg.

„Ez nyilvánvaló. Ő az egyik legjobb versenyző a mezőnyben, és nincs szerződése 2018-ra. szóval meg kell vizsgálniuk ezt a lehetőséget. Ki tudja? Majd meglátjuk, mi történik, de jó páros lehetne.”

Arra a kérdésre, hogy Alonso szerződtetésének is volna-e értelme, Rosberg így felelt: „Bár nem ő a legfiatalabb, még mindig a legjobb formáját nyújtja, és őt is fontolóra kellene venni. Biztos vagyok benne, hogy így is tesznek majd.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A Honda F1-es programját irányító Haszegava Juszuke elismerte, komoly kockázatot vállaltak azzal...

Hozzászólások

( komment)