Verstappen vs. Ocon

Rosberg Bottasnak: Nem lesz könnyű menet!

Nem lesz sétagalopp a 2017-es idény Valtteri Bottas számára, hiába versenyezhet a finn versenyző a világbajnok Mercedes színeiben – ezt mondja elődje, Nico Rosberg.


Nem lesz sétagalopp a 2017-es idény Valtteri Bottas számára, hiába versenyezhet a finn versenyző a világbajnok Mercedes színeiben – ezt mondja elődje, Nico Rosberg.

A visszavonult világbajnok hétfőn újságíróknak nyilatkozva azt mondta, Bottasnak nagyon nehéz dolga lesz, legfőképpen azért, mert a mezőny egyik legjobb versenyzője, Lewis Hamilton oldalán kell bizonyítania.

„Ne számítson könnyű menetre!” – mondta a német, aki nemrégiben tanácsokkal is ellátta utódját.

„Nagy kihívás lesz megérkezni egy új csapathoz úgy, hogy Lewis már évek óta ott van, ráadásul új szabályok is lesznek.”

„Lewis az egyik legjobb a mezőnyben, úgyhogy nagyon magasan van a mérce. Ugyanakkor viszont Valtteri nagyon tehetséges. Nagyszerű dolgokat érhet el, amennyiben a csapat jó autót ad neki.”

 

Kapcsolódó cikkek

Tovább tanulmányozza a Ferrari autóját a Mercedes

Tovább folytatja a Ferrari aerodinamikai koncepciójának feltérképezését és kiértékelését a Mercedes csapata, habár a német istálló magabiztos győzelmet szerzett az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Rosberg: Bottas világbajnok lehet idén

Nico Rosberg úgy gondolja, Valtteri Bottas világbajnok lehet idén, amennyiben mentálisan erős tud maradni a 2019-es F1-es szezon hátralévő részében is.

Mercedes: A Ferrari autójával nincs gond, csak a beállításokkal

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff azt gyanítja, a Ferrari azért küszködött az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon, mert rossz irányba indult el az autó beállításaival. A szakember szerint a maranellóiak idei versenyautója nagyon erős lesz a bajnokság további részében.

Friss hírek