Verstappen vs. Ocon

Rosberg: Drágán megfizettünk a szombati kiesésért

A Mercedes idei egyik leggyengébb hétvégéjén van túl. Nico Rosberg a hatodik helyről rajtolt, és végül hatodikként is intették le Monzában, míg csapattársa, Lewis Hamilton csak a kilencedik lett.


A Mercedes idei egyik leggyengébb hétvégéjén van túl. Nico Rosberg a hatodik helyről rajtolt, és végül hatodikként is intették le Monzában, míg csapattársa, Lewis Hamilton csak a kilencedik lett.

„Ez a mostani nem tartozik a legjobb hétvégéink közé, és úgy tűnik, valahogy minden el volt rontva már az elejétől kezdve. Ez igazán kár, mert a versenyen az autó tempója jónak tűnt, a szombati problémák miatt mégsem tudtunk ebből előnyt kovácsolni”- kesergett Rosberg.

„Itt nagyon fontos, hogy teljes mértékben megbízz a beállításaidban, de az autóm nem volt olyan, amilyennek szerettem volna, hiszen a harmadik szabadedzés szinte teljesen kiesett.”

„Mindent megpróbáltam, hogy megelőzzem Nicót (Hülkenberg) és egy hellyel előrébb kerüljek, de nagyon gyors volt. Most már Szingapúrra fókuszálunk. Szeretem az utcai pályákat, remélhetőleg ott jobb hétvégénk lesz majd”- zárta nem túl vidáman a német.

 

Kapcsolódó cikkek

Rosberg: Bottas világbajnok lehet idén

Nico Rosberg úgy gondolja, Valtteri Bottas világbajnok lehet idén, amennyiben mentálisan erős tud maradni a 2019-es F1-es szezon hátralévő részében is.

Öt F1-es versenyhelyszín szerződése jár le

Öt jelenlegi Forma-1-es versenyhelyszínnek nincs még érvényes szerződése a 2020-as világbajnoki évadra – Mexikó különösen nagy bajban van egy nemrégiben lejárt határidő miatt.

Rosberg: Hamiltonnak is vannak gyenge pontjai

Nico Rosberg, a 2016-os év F1-es világbajnoka kíváncsi, hogy ki lesz idén Lewis Hamilton kihívója, és alig várja, hogy kiderüljön, mire lesz képes Charles Leclerc a Ferrari színeiben.

Továbbra is veszélyben az F1-es Olasz Nagydíj

A Forma-1-es Olasz Nagydíj szervezői felkészültek arra az eshetőségre, ha Monza nem tudja meghosszabbítani szerződését a száguldó cirkusz tulajdonosával, a Liberty Mediával.

Bottas idén nagyon felidegesítheti Hamiltont

A 2016-os év Forma-1-es bajnoka, Nico Rosberg szerint utódja, Valtteri Bottas sokkal jobb annál, mint amit az elmúlt évben mutatott, és képes lehet arra, hogy 2019-ben „jócskán felidegesítse” Lewis Hamiltont.

Friss hírek