Rosberg: Elkötelezett vagyok, de győztes autót akarok - F1VILÁG.HU

Rosberg: Elkötelezett vagyok, de győztes autót akarok

HIRDETÉS

A német tehetsége biztosította csapatát arról, teljes mértékben elkötelezett az iránt, hogy az élre segítse a Mercedest, ehhez azonban az szükséges, hogy mihamarabb győztes autó álljon rendelkezésére.



Nico Rosberg, a Mercedes GP német tehetsége biztosította csapatát arról, teljes mértékben elkötelezett az iránt, hogy az élre segítse a brackley-i gárdát, ehhez azonban az szükséges, hogy mihamarabb győztes autó álljon rendelkezésére.

A csapatot irányító Ross Brawn nemrégiben úgy nyilatkozott, arra kérték az úfjú versenyzőt, legyen türelmes, és adjon időt csapatának arra, hogy felzárkózzon riválisahoz.

Korábban felmerültek olyan pletykák, melyek szerint a német versenyző új munkaadó után néz, a minap azonban mindenkit megnyugtatott, elkötelezett a Mercedes iránt.

„A Mercedes GP alakulatánál vezetek német versenyzőként és én magam is része vagyok a csapatépítés folyamatának” – mondta Rosberg.

„Megvan a lehetőségem arra, hogy segítsem vezetni ezt a csapatot – az pedig világos, hogy ez egy fantasztikus lehetőség. Nagyon kényelmesen érzem itt magam, mert van egy csomó nagyszerű ember, szóval összességében kiváló helyzetben vagyok. De természetesen versenyző vagyok – és mindenekelőtt versenyeket akarok nyerni.”

„Nagyon erős pozícióban vagyok jelenleg. Valójában versenyeket szeretnék nyerni, miközben nagyon kényelmesen érzem magam a csapatnál.Egyszerűen csak meg kell ítélnem magamnak, hogy mennyire valószínű az, hogy ezzel a csapattal képes leszek a győzelemre hamarosan.”

Rosberg hozzátette, kétsége sincs afelől, hogy a Mercedesnek megvannak az eszközei arra, hogy mihamarabb sikeressé váljon, a kérdés csupán annyi, hogy mindezt mennyi idő alatt sikerül elérniük.

„Azt hiszem, ebben mindenki biztos lehet. Semmi okunk nincs azt feltételezni, hogy ez ne sikerülne. De a nagy kérdés az, hogy mikor? Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy ez időt vesz igénybe. De a Mercedes nagyon elkötelezett.”

Hirdetés

Rosberget az elmúlt időszakban a McLarennel, a Ferrarival és a Red Bull Racinggel is összefüggésbe hozták. A fiatal tehetség az ezt firtató kérdésekre csak úgy reagált, akadnak kérői, ami nagyon hízelgő számára.

„Természetesen van érdeklődés más topcsapatok részéről is, ez pedig karrieremet tekintve nagyon jó. De jelen pillanatan ennyi a helyzet. Nincs semmi több.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Rosberg: Elkötelezett vagyok, de győztes autót akarok
Alonso a vétkes, megbüntették a versenybírók
Hamilton: Norrisnak be kellett volna sorakoznia mögém
Sainz Alonsót kritizálja, Leclerc-től elnézést kér
Leclerc szerint Sainz átlépte a határt a sprintfutamon
Norris csalódott a hiba miatt, ráadásul a McLaren tempója sem volt jó

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!