Rosberg: Gyorsan változhat a kapcsolatom Hamiltonnal - F1VILÁG.HU

Rosberg: Gyorsan változhat a kapcsolatom Hamiltonnal

HIRDETÉS

Nico Rosberg, a Mercedes versenyzője szerint az utóbbi időben sokat változott kapcsolata csapattársával, Lewis Hamiltonnal – jó irányba.


Nico Rosberg, a Mercedes versenyzője szerint az utóbbi időben sokat változott kapcsolata csapattársával, Lewis Hamiltonnal – jó irányba.

A Forma-1 mezőnyének jelenlegi legnagyobb riválispárosa a Hamilton-Rosberg kettős, akik között idén már számos konfliktust láthattak a nézők a versenypályán és azon kívül is.

A 2015-ös szezonban azonban meglehetősen nyugodtabbnak tűnik kettejük kapcsolata, mint 2014-ben, pedig a csata ezúttal is rendkívül kiélezett. Úgy tűnik, a világbajnoki cím kettejük között fog eldőlni, Hamilton 17 ponttal vezet Rosberg előtt.

Rosberg elmondta, most viszonylag jó kapcsolatot ápol Hamiltonnal, azonban ha olyan szituáció adódik, akkor ugyanúgy konfliktusba keveredhetnek, mint korábban.

„Sokkal nyugodtabb a helyzet köztünk mostanában, de ez nagyon gyorsan megváltozhat” – mondta a német. „Csak a két versenyző között volt feszültség, egyébként a csapatnál minden a régi. A hangulat már tavaly is fantasztikus volt és most is az.”

A Mercedes pilótája elmondta, tulajdonképpen egy cél vezérli őket Hamiltonnal, méghozzá az, hogy együtt segítsék a csapatot a fejlődésben.

„Mindig is elkötelezettek voltunk a csapat iránt azért, hogy együtt haladjunk előre – ez sem változott. Nagyon jó látni, hogy amikor a Ferrari nyomás alá helyezett minket, akkor jobb munkát végeztünk, mint bárki más.”

„Fantasztikus, hogy ilyen szinten tudunk teljesíteni, ez minden tekintetben a legjobb. Még aerodinamikailag is mi vagyunk a legjobbak, pedig néhány éve ez nem így volt.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!