Rosberg: Hamilton rossz beállításokat választott - F1VILÁG.HU

Rosberg: Hamilton rossz beállításokat választott

HIRDETÉS

A pénteki edzésnap végeztével Hamilton bosszankodik a rossz beállítások miatt, Rosberg pedig örül, hogy jól indult a hétvége számára.


A pénteki edzésnap végeztével Hamilton bosszankodik a rossz beállítások miatt, Rosberg pedig örül, hogy jól indult a hétvége számára.

Az első szabadedzésen a harmadik helyen végzett, a másodikon azonban az élre tudott állni Nico Rosberg, a Mercedes versenyzője – csapattársa, Lewis Hamilton mögötte végzett, hátránya közel fél másodperc volt.

A német azonban elmondta, a nagy eltérés okát Hamiltonnál kell keresni: „A különbség Lewis és köztem nem valós, mert rossz motorbeállításokat használt, ezért maradt még idő a körében.”

Rosberg hozzátette, ennek ellenére bizakodó a hétvége további alakulását illetően, és reméli, hogy az előző versenyhétvégéhez hasonlóan ezúttal is legyőzheti csapattársát: „De ez egy jó kezdet, és örülök, hogy megfelelő az irány.”

Hamilton a pénteki edzésnapot követően úgy nyilatkozott, valóban hibát követett el a beállítások kiválasztásakor, ezért nem tudott jobb köridőt teljesíteni.

„Semmit nem változtattam a beállításokon a második edzésre, vagyis nem követtem a pálya változásait” – mondta. „Talán ez hátrány volt, de biztos, hogy ma éjjel néhány dolgon változtatok.”

„Ezek a módosítások sok időbe telnek, én pedig az első edzésen használt beállításoknál ragadtam, ami valószínűleg nem volt a legjobb döntés.”

A brit hozzátette, kemény csatára számít a hétvégén csapattársával szemben: „Úgy gondolom, hogy szoros lesz, ez biztos. Nico nagyon jól vezet.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!