Verstappen vs. Ocon

Rosberg: Nem aggódom Hamilton miatt

Izgatottan várja, hogy Lewis Hamilton oldalán versenyezzen 2013-ban a Mercedes német pilótája, Nico Rosberg.


Izgatottan várja, hogy Lewis Hamilton oldalán versenyezzen 2013-ban a Mercedes német pilótája, Nico Rosberg.

A Kínai Nagydíj győztese a minap elárulta, egyáltalán nem tart a brit versenyzőtől, hiszen úgy érzi, Michael Schumacher csapattársaként is sokat kellett bizonyítania.

„Michael Schumacher nem elég jó mérce? Azt gondolom, ő továbbra is nagyszerűen vezet” – mondta Rosberg a Telegraph-nak nyilatkozva.

„Nyilván tudom, mit szeretnének hallani: izgatottan várom már a Lewis elleni kihívásokat. De egyáltalán nem aggódom, ezt maximum a média gondolja így.”

Rosberg elárulta, nagyon reméli, hogy sikerül előrelépéseket tenniük a jövő évben, és többször felállhatnak majd a dobogóra, mint 2012-ben.

„Arra számítok, hogy sikerül győznünk jövőre. Hogy hány versenyen, azt nem tudom, de azt várom, hogy nyerni fogunk. A világbajnoki cím nem reális célkitűzés momentán, de a győzelem mindenképp.”

 

Kapcsolódó cikkek

Tovább tanulmányozza a Ferrari autóját a Mercedes

Tovább folytatja a Ferrari aerodinamikai koncepciójának feltérképezését és kiértékelését a Mercedes csapata, habár a német istálló magabiztos győzelmet szerzett az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Rosberg: Bottas világbajnok lehet idén

Nico Rosberg úgy gondolja, Valtteri Bottas világbajnok lehet idén, amennyiben mentálisan erős tud maradni a 2019-es F1-es szezon hátralévő részében is.

Mercedes: A Ferrari autójával nincs gond, csak a beállításokkal

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff azt gyanítja, a Ferrari azért küszködött az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon, mert rossz irányba indult el az autó beállításaival. A szakember szerint a maranellóiak idei versenyautója nagyon erős lesz a bajnokság további részében.

Friss hírek