Rosberg: Ricciardónak a Ferrarihoz kellene szerződnie

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing

Daniel Ricciardónak a Ferrarinál kellene folytatnia Forma-1-es pályafutását 2019-ben – mondja a korábbi világbajnok, Nico Rosberg.

Ricciardo jelenleg érvényes szerződése a szezon végén lejár a Red Bull Racingnél, és bár az osztrák istálló szeretné megtartani az ausztrál versenyzőt, ő még nem döntött a folytatásról.

A 2016-os év legjobbja, Nico Rosberg szerint Ricciardónak távoznia kellene a Red Bulltól, és csatlakoznia kellene a Ferrarihoz.

„Szerintem a Ferrarihoz kellene szerződnie. A [Sebastian] Vettel – Ricciardo kettős jól működött a Red Bullnál, nem igaz? Abban nem vagyok biztos, hogy Vettel örülne az érkezésének, mert Ricciardo gyorsabb volt nála a Red Bullnál” – mondta a német.

„De ettől eltekintve szerintem jó választás lenne.”

 

Kapcsolódó cikkek

A Ferrari már Bakuban előrelépést vár

Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke elárulta, még nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mi okozza az istálló idei, vártnál gyengébb szereplését.

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Ricciardo: Nem felejtettem el vezetni

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője szerint a Forma-1-ben teljesen megszokott, hogy az emberek hamar ítélkeznek, ha nem jönnek az eredmények egy pilóta számára.

Friss hírek