Verstappen vs. Ocon

Rosberg: Tökéletes eredmény, megelőztük a Ferrarit

A rajtnál ugyan visszaesett, de a hajrában sikerült visszaszereznie induló pozícióját, így Nico Rosberg másodikként fejezte be az Indiai Nagydíjat, amivel tökéletesen elégedett volt.


A rajtnál ugyan visszaesett, de a hajrában sikerült visszaszereznie induló pozícióját, így Nico Rosberg másodikként fejezte be az Indiai Nagydíjat, amivel tökéletesen elégedett volt.

Futam utáni nyilatkozatát mégis az előtte célba érő Sebastian Vettel méltatásával kezdte, aki megvédte bajnoki címét: „Sebastian nagyszerű munkát végzett ma, negyedik bajnoki címe is teljesen megérdemelt.”

„A mi csapatunk számára ez egy fontos verseny volt. Sok pontot szereztünk, és a második helyre léptünk előre a konstruktőri versenyben. Bízom benne, hogy sikerül megtartanunk ezt a pozíciót a szezon végéig, hiszen a csapat remekül dolgozik, és az autónk is jónak tűnik, de ettől függetlenül kemény csata lesz.”

„Jó volt a tempóm ezen a mai versenyen, jól sikerültek a beállításaink. A csapat pedig remek taktikát dolgozott ki, köszönet ezért a csapatnak.”

„Az egyetlen dolog, ami nem működött igazán jól, az az volt, hogy a rajt után visszaestem Felipe (Massa) mögé, és nem volt egyszerű visszaelőzni őt, de végül a bokszban sikerült ez is. A célunk a lehető legjobb hely megszerzése volt a Red Bull mögött, és ez tökéletesen sikerült megvalósítanunk”- zárta elégedetten Rosberg.

 

Kapcsolódó cikkek

Rosberg: Bottas világbajnok lehet idén

Nico Rosberg úgy gondolja, Valtteri Bottas világbajnok lehet idén, amennyiben mentálisan erős tud maradni a 2019-es F1-es szezon hátralévő részében is.

Rosberg: Hamiltonnak is vannak gyenge pontjai

Nico Rosberg, a 2016-os év F1-es világbajnoka kíváncsi, hogy ki lesz idén Lewis Hamilton kihívója, és alig várja, hogy kiderüljön, mire lesz képes Charles Leclerc a Ferrari színeiben.

Bottas idén nagyon felidegesítheti Hamiltont

A 2016-os év Forma-1-es bajnoka, Nico Rosberg szerint utódja, Valtteri Bottas sokkal jobb annál, mint amit az elmúlt évben mutatott, és képes lehet arra, hogy 2019-ben „jócskán felidegesítse” Lewis Hamiltont.

Friss hírek