Sainz azt mondja, néha kockáztatni kell

F1 Grand Prix of China - Qualifying
SHANGHAI, CHINA - APRIL 08: Carlos Sainz of Spain driving the (55) Scuderia Toro Rosso STR12 on track during final practice for the Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 8, 2017 in Shanghai, China. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Carlos Sainz, a Toro Rosso versenyzője a 7. helyen végzett a Kínai Nagydíjon, amivel igazán elégedett lehet.

A spanyol pilóta volt az egyetlen a mezőnyből, aki slick gumikon rajtolt el, míg a többiek a köztes abroncsokat választották. Sainz szinte állva maradt a rajtnál, és az utolsó helyre esett vissza, ennek ellenére igazán jó versenyt futott.

„Teljes öngyilkosságnak tűnt a stratégia, de néha kockáztatnod kell. Azt pontosan tudtuk, hogy a futamot nem fogjuk megnyerni, de ez a 7. hely is nagyon jó számunkra, pláne, ha azt nézzük, kik végeztek előttünk.” – mondta elégedetten Sainz.

„Élveztem a versenyt, mert végig a legjobbak között tudtam lenni, és sok csatát is vívtam. Ez egy jó hétvége volt számomra, de sajnálom, hogy a csapattársam nem tudta befejezni a futamot. Valószínűleg mindketten pontokat tudtunk volna hozni.”

„Most viszont Bahrein következik, és újra harcolhatunk a pontokért. Nagyon bízom benne, hogy így is lesz, várom a folytatást.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!