Sainz: Lenyomtuk az egyik Ferrarit is! - F1VILÁG.HU

Sainz: Lenyomtuk az egyik Ferrarit is!

HIRDETÉS
Nem is lehet kérdés, hogy a francia időmérő legnagyobb meglepetését a Mclaren szolgáltatta, ugyanis Norris az ötödik, míg Sainz a hatodik helyről várhatja a holnapi rajtot.
Fotó: McLaren

Az elmúlt évek lejtmenete után, a wokingi istálló ismét hozta a tegnapi bomba formáját, és mindkét autóval bejutott a Q3-ba, ahol nem is akármilyen eredményeket értek el. Míg csapattársa rövidke Forma-1-es pályafutása legjobb rajthelyét szerezte, addig Carlos Sainz Jr. a 2018-as Magyar Nagydíj óta nem kvalifikálta magát ennyire előkelő pozícióba. A spanyol pilóta természetesen nagyon elégedett, de úgy érzi, benne maradt az utolsó gyorskörében némi idő.

Először is gratulálok az egész csapatnak, hiszen megérdemlik, ez az eredmény az ő érdemük elsősorban! Ötödik és hatodik rajthely, igazán fantasztikus eredmény, ráadásul még egy Ferrarit is magunk mögé utasítottunk. Nagyon régen voltam már ilyen közel az élbolyhoz. Meglepett az eredmény, mert egész hétvégén szenvedtem az autóval, nem jellemezte a vezetésemet az a fajta nyugalom, mint ami Monacóban és Kanadában is megvolt. Holnap a meleg a gumik miatt befolyásoló tényező lehet. A rajtra kell koncentrálnunk és aztán meglátjuk, hogy mit hoz a holnap” – mondta a spanyol az időmérőt követően.

Sainz mindössze 104 ezreddel maradt el csapattársától, de Max Verstappen is elérhető közelségben volt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!