Sainz: Norris igazi úriember volt! - F1VILÁG.HU

Sainz: Norris igazi úriember volt!

HIRDETÉS
Carlos Sainz szerint „igazi úriemberként” viselkedett a két héttel ezelőtti Brazil Nagydíjat követően csapattársa, Lando Norris, aki saját csalódottsága ellenére együtt ünnepelt vele a dobogón Interlagosban.
Carlos Sainz, McLaren, celebrates with Lando Norris, McLaren

Sainz a 4. helyen ért célba a brazíliai versenyen, ám mivel Lewis Hamiltont később megbüntették, a spanyol megörökölte a 3. helyet. Ezt követően csapatával – és Norrisszal – közösen felmentek a dobogóra ünnepelni.

„El kell mondanom, hogy Lando igazi úriemberként viselkedett egész nap. Mosolygott, habár biztos vagyok benne, hogy nem volt neki olyan könnyű” – mondta Sainz Norrisról, aki csak a 8. helyen ért célba a versenyen.

„De nagyon örült a csapat sikerének, nekem, és ezt jó látni. Igazi úriember – habár úgy néz ki, mint egy kisgyerek!”

Sainz azt mondja, nem bánja, hogy csak egy utólagos büntetés után állhatott fel a dobogóra, habár „más volt, mint amit vártam az első dobogómtól – de soha nem fogom elfelejteni”.

„Nagyon-nagyon sokáig kellett várni – legalábbis úgy tűnt. Viszont amint tudtam, hogy Hamilton büntetést kap, tisztában voltam vele, hogy enyém a dobogó. Tudtam, hogy tiszteletben tartottam a sárga zászlós szabályokat.”

„Nyilván szeretnék mihamarabb egy olyan dobogós eredményt is, ahol eleve ebben a pozícióban végzek, de igazából én 60-70 emberrel együtt élvezhettem ezt, együtt ünnepelve és pezsgőzve. Kedvelem Maxet [Verstappen] és Pierre-t [Gasly], de a csapatomat is. Szóval nagyon élveztem!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!