Sainz türelmesen vár a Toro Rosso hívására

Türelmesen vár a Red Bull döntésére a Toro Rosso Forma-1-es ülésére pályázó Carlos Sainz Jr.


Türelmesen vár a Red Bull döntésére a Toro Rosso Forma-1-es ülésére pályázó Carlos Sainz Jr.

Azt követően, hogy Sebastian Vettel bejelentette, távozik a Red Bulltól, helyét pedig a Toro Rosso felfedezettje, Daniil Kvyat veszi át, komoly küzdelem indult a faenzai kiscsapat üléséért a jövő évre.

Franz Tost, a Toro Rosso csapatfőnöke, valamint Dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója úgy nyilatkozott, több versenyző is esélyes arra, hogy jövőre Max Verstappen csapattársa legyen a Forma-1-ben.

Dietrich Mateschitz, a Red Bull tulajdonosa mindazonáltal elhintette, mivel a tapasztalat fontos lesz jövőre is, nem kizárt, hogy mégis bizalmat szavaznak Jean-Eric Vergne-nek.

A Toro Rosso ülésére pályázó, jelenleg a World Series by Renault sorozat 3,5 literes kategóriájának bajnoki címére hajtó Carlos Sainz Jr. elárulta, egyelőre nem tehet mást, türelmesen vár.

„Amikor már mindenki azt mondta, hogy enyém a Toro Rosso ülése, nekem akkor is nagyon alacsonyak voltak az elvárásaim” – mondta a spanyol tehetség.

„Azt mondtam mindenkinek, én is a Red Bull versenyzője vagyok, mint sokan mások, és soha nem tudhatjuk, mi történik. Ha a logikát, az erőt, a számokat és az eredményeket vesszük alapul, talán én vagyok a legmegfelelőbb, de tudjuk, hogy a Forma-1-ben nem mindig így mennek a dolgok.”

„Nagyon fontos a türelem, hiszen a dolgok gyorsan megváltozhatnak.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!