Verstappen vs. Ocon

Sajtó: Kirúgta technikai igazgatóját a McLaren!

Fotó: McLaren
Fotó: McLaren

A legfrissebb sajtóhírek szerint megvált technikai igazgatójától, Tim Gosstól a McLaren Forma-1-es csapata.

A brit istálló egyelőre nem erősítette meg az értesüléseket, a BBC Sport azonban csütörtökön tényként közölte, Goss nem dolgozik tovább McLarennél.

A wokingi gárda szóvivője mindazonáltal megerősítette, a McLarennél felülvizsgálják a szervezeti működést annak érdekében, hogy ismét az élmezőnyben harcolhassanak.

„Amint eljön az ideje, további részleteket is közlünk, de addig nem nyilatkozunk ezzel kapcsolatban” – mondta a szakember.

Goss 1990 óta dolgozott a McLarennél, Peter Prodomou, valamint Matt Morris mellett pedig a kasztni tervezéséért felelt.

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm a McLaren autóbemutatójáról

A McLaren Forma-1-es csapata folytatta az autóbemutatók sorát csütörtökön: az MCL34-es kódjelű versenyautóról Wokingban hullt le a lepel. A prezentációról exkluzív riportfilmet mutatunk!

A McLaren is bemutatta 2019-es versenyautóját!

Wokingi központjában mutatta be 2019-es Forma-1-es betontorpedóját a McLaren – az elmúlt években küszködő istállónál azt remélik, végre sikerül a fejlődés útjára lépni.

Friss hírek