Verstappen vs. Ocon

Sajtóhír: Kómában van a Ferrari leváltott elnöke

Fotó: Scuderia Ferrari

Egy zürichi klinikán fekszik súlyos állapotban a Fiat/Chrysler, illetve a Ferrari nemrég leváltott elnöke, Sergio Marchionne.

A vállalat hétvégén jelentette be, Marchionne a továbbiakban nem tudja ellátni feladatait, a Ferrari elnöki posztját így azonnali hatállyal John Elkann veszi át.

Marchionnét három hete műtötték a vállával, a hírek szerint pedig nemrég komplikációk léptek fel.

Olasz sajtóhírek szerint a szakember állapota az elmúlt órákban rosszabbra fordult, az ANSA hírügynökség jelentése szerint „visszafordíthatatlanná” vált, egyes sajtóorgánumok szerint Marchionne kómába esett.

Állapotáról egyelőre hivatalos tájékoztatás nem érkezett, mindössze annyi, hogy feladatait már nem fogja tudni ellátni a Fiat/Chrysler elnökeként – ezért döntöttek azonnali leváltása mellett.

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Friss hírek